Ilmatar | Äitiyskuvat Kalevalan hengessä

Ilmatar - Kalevala
Malli - Tiia Määttänen

Tiia halusi saada Kalevala-aiheisia äitiyskuvia vielä ollessaan raskaana. Hän etsi meille upean kuvauspaikan Fiskarsin Ruukin läheltä, jonka tunnen todella hyvin, koska asuin lapsuudessani Raaseporissa.

Kuvauksessa oli vain yksi ongelma: jatkuva sade, joka kesti viikkoja. Mutta koska Tian vauva ei odottanut hyvää säätä, laitoimme päivämäärän lukkoon ja toivoimme parasta. Valitettavasti sää ei tuonut meille positiivisia yllätyksiä. Aurinko paistoi juuri ennen kuin aloitimme ja sade alkoi sataa heti kuvausten aloittamisen jälkeen. Tämä kuva on otettu juuri ennen rankkasadetta, joka kesti 10-15 minuuttia.

Ilmatar - Kalevala
Kuten kuvasta näkyy, vesi oli todella matalaa, joka helpotti vedessä makoilua.

Tämän jälkeen otimme myös muutaman kuvan hänestä makaamassa vedessä, mutta koska hän alkoi täristä, olin huolissani hänen vilustumisestaan, enkä ottanut muutamaa kuvaa enempää. Sitten pakkasimme nopeasti tavarat, jotta hän pääsisi pian jonnekin lämpimään.

Ilmatar - Kalevala
Tämä oli se ns. "Hero shot" jota pääasiassa yritimme, mutta jätimme viimeiseksi koska tämän jälkeen oli niin hiukset kuin mekkokin aivan läpimärkiä. Haasteena oli yläpuolen puista putoava vesi, joka teki silmien pitämisestä auki hyvin hankalaa, mutta Tiia suoriutui siitäkin mestarillisesti.

Tarvitsetko valokuvaajaa tai videokuvaajaa raskauskuvillesi?

Laita mailia jos tarvitset kuvaajan ikimuistollisille raskauskuvauksille. Olen erityisesti inspiroitunut Kalevalan mytologiasta ja muusta fantasiasta. Samael Creative toteuttaa laadukkaat kuvat, joista on helppo saada suuretkin tulosteet tai valokuvakirjat.

Signature
Share this with your friends & collegues

Related Posts

Back to Top
arrow-down